Cégünkről

Jávor-Com Kft

A Prior Telecom Kft 2001 évben alakult, jogutódja a JÁVOR-COM KFT. Már a megalakuláskor egy felosztott piacon kezdte meg a tevékenységét, igen nehéz körülmények között, hiszen a térségben lévő kommunikációs cégek már teljesen lefedték a piacot.

 Jó üzlet stratégiával, marketing tevékenységgel mára a legjelentősebb és a legnagyobb forgalmú cég a térségben.

 

 JÁVOR-COM KFT a komplex szolgáltatás végzését tűzte ki célul sikereit, ennek köszönheti. Kizárólag cégünk foglalkozik a telekommunikáción kívül villanyszereléssel, számítástechnikával, Internet és adatkommunikációs szolgáltatások értékesítésével, riasztó, tűzjelző és kamerás rendszer kivitelezésével. Partnereinknél az informatikai, és a távközlés-technikaifejlesztéseknél, beruházásoknál rendszerintegrátori feladatokat látunk el. 

 A jelenlegi létszámunk 39 fő. Munkatársaink magasan kvalifikált szakemberek, akik többszörösen bizonyították rátermettségüket.

 

 A JÁVOR-COM KFT figyelmet fordít a forrás-gazdálkodásra és fejlesztésre, továbbképzéseinkre jelentős anyagi keretet, áldozunk.

 A Cég sikeres üzletpolitikájának köszönhetően jelentős növekedésnek indult az elmúlt időszakban.  A társaság vezetésének alapvető célja, a cég gazdasági hatékonyságának növelése, piaci pozíciójának erősítése. Ennek egyik eszköze a cég adminisztratív és szakmai működésének, szolgáltatásai minőségének fejlesztése, az ügyfelek, megrendelők megfogalmazott és látens igényeinek egyre teljesebb kielégítése, így elégedettségük fokozása.

 

Cégünk 2005-éven sikeresen bevezette az ISO 9001 minőségbiztosítási rendszert.

 

 A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége Jávor Imrét 2007 évben az év vállalkozója díjban részesítette a vállalkozása területén elért kiemelkedő eredményéért és a közéleti tevékenységéért.

 

 

Cég üzletágai:

 

 

v     Analóg és ISDN telefonközpontok telepítése, karbantartása

v     Riasztó rendszerek telepítése

v     Kamera rendszer telepítés

v     Tűzjelző rendszer kiépítése

v     Hangosító rendszer kiépítése

v     Távközlési, adatátviteli, multimédiás eszközök

v     Optikai hálózatok építése, rendszereszközök telepítése

v     GSM adapterek telepítése

v     Komplex kommunikációs és informatikai szolgáltatások

v   Erősáramú hálózatok